SWISSONOR

- analoge high end

 

De som har vært på Munchen messen de siste årene vil muligens ha hørt ett komplett Swissonor system der. Vi gjorde det og glemte det aldri! Her var det skikkelig livefølelse og ett stort og detaljert lydbilde, fra noen ukjente høyttalere drevet av rørforsterkere med ett beskjedent watt-antall. Med en vintage Thorens!

Swissonor produserer komplette anlegg, hvis du er på utkikk etter analogt utstyr vel og merke. Det hele startet med at de modifiserte eldre Thorens platespillere. Dette gjør de fremdeles og leverer komplette, oppgraderte vinylrigger basert på Thorens modellene TD 124 og TD 160.
På forsterkersiden tilbyr de unike modulære forsterkermoduler AM. Forsterkerne leveres som en blokk som sikrer korte signalveier, solid oppbygging og perfekt tilpasning modulene imellom. I tillegg den mindre og rimelige integrerte VSOP.

Effektmodulene kan leveres med 6V6, 300B eller 6B4 rør. Effekten varierer fra 3,6 til 10 watt. De leverer passive preampmoduler og riaatrinn, alt drevet fra «Powerpack» modulene. Riaatrinnene kan leveres med step-up transformer fra Hashimoto.

Høyttalerne til Swissonor benytter stort sett ett toveis Tractrix-horn i en kasse med justerbart bassoutput. Høyttalerne er ekstremt dynamiske med høy følsomhet og spiller svært engasjerende. De er enkle å plassere og kan stå fritt eller i hjørner. Alle deler samt selve elementene er av høy kvalitet, som seg hør og bør fra Sveits.

Swissonor leverer også kabler med den teorien om at prisen ikke nødvendigvis gjenspeiler kvaliteten. De har således både høyttalerkabler og signalkabler de mener fungerer utmerket med deres egne produkter.

Dette er produkter i skikkelig håndverk laget av mennesker med en helt egen filosofi om hva hifi skal være og lyde. Og det spiller!

 

 

1/5

© 2020 BeBop HiFi